یا خدا!
باورم نمیشه وبلاگمون اینقد خوابیده!!!!!!!!
مگه میشه؟ مگه داریم!
یکم همکاری کنین دیگه بازم صندلی داغ بزنیم بازم عکس بچگیا!
امروز اخرین پنج شنبه ماه رمضون و اخرین پنج شنبه تیر ماه سال نود و چهاره.... کلی ارزوهای قشنگ واستون دارم...الهی حال دلتون خوش باشه همیشه الهی که به هرچیزی که تو زندگیتون میخواین برسید...الهی همون جایی باشین که دلتون میخواد...الهی همیشه خدا دوستتون باشه... الهی که همیشه لبتون خندون و دلتون شاد و تنتون سالم باشه... الهی خدا یه عشق پاک بهتون بده...الهی این ماه رمضون اخرین ماه رمضون عمرتون نباشه...الهی روزگارتون قشنگ باشه...آمین
یک دختربچه ده ساله که خانوادهاش از بومیان کانادا هستند، این روزها سوژهای تراژیک در رسانههای این کشور است.
ماکالیا سائولت که به سرطان خون لنفوئیدی مبتلاست، پروسه شیمیدرمانی را ترک کرده و تصمیم دارد به درمانهای سنتی قبیلهای خانوادهاش رو بیاورد. این مساله پزشکان او را به شدت آشفته کرده و آنها طی تماس با انجمن کمک به کودکان (Children’s Aid Society) خواهان بازگشت ماکالیا به پروسه شیمیدرمانی شدهاند.
اما ماکالیا ویدئویی در یوتوب منتشر کرده و در آن توضیح داده که به خاطر عوارض جانبی پروسه شیمیدرمانیاش تصمیم گرفته این روند را کنار بگذارد. او در این ویدئو میگوید: «شیمیدرمانی دارد بدن من را میکُشد و دیگر تحملش را ندارم. از مادر و پدرم خواستهام این روند درمانی من را متوقف کنند چون دیگر نمیخواهم ادامهاش بدهم.»
با سلام خدمت نویسندگان محترم
خواهشمندم پست هاتون رو مناسب یک وبلاگ کلاسی بزارین و چنانچه پستی رو مناسب ندیدم و حذف کردم ناراحت نشین و نزارین کار به حذف نویسندگی برسه
با تشکر بابت همکاریتون
سلام نویسنده های عزیز
یه خواهشی ازتون دارم
به مدت دو هفته مطلب زیاد بزارین چون میخوام تو موتورهای جستجو وبلاگ رو ثبت کنم باید و باید وبلاگ به مدت دو هفته هر روز آپدیت بشه
ممنون میشم اگه کمک کنید
طاعات و عباداتتون قبول حق
خانم مرجان نازقلیچی فرماندار شهرستان ترکمن اولین فرماندار زن در ایران
مخاطب خاصی که اون نظر توهین آمیز رو گذاشتین شما اصلا مجبور نیستین نظرات اون اقا رو بخونین
تا وقتی افرادی مث شما هستن وضع ما همین مدلیه
متاسفم برات
دانشجویان عزیز :
امتحانات از آنچه در برنامه امتحانی میبینید به شما نزدیکترند ؛ مشروطی که کلا بیخ گوشتونه !
این خبر و که خوندم واقعا افتخار کردم به رشتمون.ایول بابا...چه قدر بازار کار گرمه
با توجه به کمبود شدید پرستار در تهران سازمان نظام پرستاری اعلام کرده با مراجعه پرستاران، انها را ظرف 24 ساعت استخدام می کند.
به گزارش پرتال دانشگاهی کشور و به نقل باشگاه خبرنگاران میرزا بیگی، رییس سازمان نظام پرستاری گفت: شهر تهران با کمبود پرستار مواجه است اگر پرستاری بخواهد در بیمارستان های تهران مشغول به کار شود ما 24 ساعته او را مشغول به کار می کنیم.
وی گفت: البته باید توجه داشت که بیمارستان های دولتی تهران باید فرقی با بیمارستان های شهرستان داشته باشند در واقع برای پرستاران شهرستانی جاذبه از جمله حقوق و مزایا ایجاد کنند تا میل و رغبت انها به کار در تهران ایجاد شود.
افزایش 20 درصدی حقوق پرستاران مشغول در بخش های سخت
دکتر ابوالقاسمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه این بحث افزود: اگر پرستاری بخواهد در بیمارستان های ما جذب شود ما سریعا اقدامات جذب او را فراهم می کنیم.
وی در پاسخ به این که چه نوع جاذبه ای برای استخدام پرستاران ایجاد کرده اید اظهار داشت: پرستارانی که در بخش های سخت کار می کنند 20 درصد به حقوق انها اضافه می شود، همچنین باید بتوانیم مسایل ارامش و اسایش انها را ایجاد کنیم.
ارتقا سهم پرستاران در بازبینی نظام نوین
لاریجانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در حال حاضر در کانون نظام نوین یک باز بینی صورت گرفته است که در ان سهم پرستاران ارتقا پیدا کرده است.به بیمارستان ها اجازه دادیم تا از کارانه ای که در اختیار دارند می توانند برای پرستاران اضافه کنند.
وی گفت: البته اضافه پرداخت کارانه در بیمارستان های هییت امنایی، بهتر است البته باید توجه داشت که منابع خوبی داشته باشند.
جهان بهویژه در سالهای اخیر به آموزش و تحصیلات عالیه بیشتر از هر چیز دیگر در زندگی اهمیت میدهند. برای مردم بعد از خرید خانه، داشتن تحصیلات دانشگاهی دومین سرمایهگذاری مفید برای آینده به شمار میآید. همچنین تحصیلات دانشگاهی یکی از مطمئنترین سرمایهگذاریها در دنیا است که میتواند تا آخر عمر یک زندگی راحت و بدون دغدغه را تضمین کند.
مرتضی پاشایی خواننده معروف پاپ ایرانی متاسفانه به سرطان معده مبتلا شده است و در حال حاضر شیمی درمانی می کند
برای ایشان آرزوی سلامتی میکنیم...
پدر شدن احسان خواجه امیری رو بهش تبریک میگیم
از طرف همه ی طرفدارانش
علی ضیا.......
علی ضیا دربرنامه ویتامین ث برای همدردی با
ماهان(دانش آموز کرد)موهایش را از ته تراشید...
من خاک پاتم علی جون
آقا یه سوال دارم در حد لالیگا:
چه جوری میشه 4 رو بین 5 قرار داد؟
واسه خودش ابر سوالیه به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!
به اولین کسی که جواب رو بده شیرینی تعلق میگیرد
نویسندگان محترم لطفا هر پستی که میزارین قسمت برچسب ها رو هم یچی بنویسین تا بازدید یکم بیشتر بشه
با تشکر از همکاریتان
__________________
این خط آخر دفتر سال 1392 هست
یه جمله ی یادگاری برام بنویس
با خوبی ها و بدی ها، هرآنچه که بود؛ برگی دیگر از دفتر روزگار ورق خورد،
برگ دیگری از درخت زمان بر زمین افتاد، سالی دیگر گذشت روزهایت بهاری و بهارت جاودانه باد
پیامبر(صلی الله علیه وآله) فرمود: هر که سورة حجرات را بخواند، برای حفظ جنینش از خطرها و سقط، موثر است.
ماه اول
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره یس و الصافات بخواند وبه شکم بدمد .و روزهای جمعه از قبل از صبحانه انار میل کند و قبل از طلوع آفتاب ،و هر روز بر 2 عدد خرما سوره قدر بخواند و آن را ناشتا بخورد .
ماه دوم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الملک بخواند. روز پنجشنبه 140 مرتبه و روز جمعه صد مرتبه صلوات با عجل فرجهم بگوید .هر روز 2 عدد عناب سوره توحید بخواند و آن را ناشتا بخورد.
ماه سوم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره آل عمران بخواند. هر روز بعد از نمازها 140 مرتبه صلوات بفرستد. هر روز بر 1 عدد سیب آیه الکرسی بخواند و آن را ناشتا بخورد
نویسندگان گرامی لطفا یک پست از آداب رسوم شهرتان و یک پست درباره استان خودتان بگذارید و در موضوعات ساخته شده قرار دهید
با تشکر
با سلام و عرض پوزش خدمت آقایون خانوما
اون مطلب پایین رو من نزاشتم
یه بنده خدایی یه نظر خصوصی داد که نویسندش کنم و اسمشم گفته بود رهگذر منم غافل از کارش خوشحال بودم که یه نویسنده پیدا شد اما...!
اینم مدرک مستند
از آسمان پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: وسیع تر از من است
از کوه پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: مقاوم تر از من است
از آینه پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: پاک تر از من است
از آب پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: زلال تر از من است
از مادر پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: مهربانتر از من است
از پیامبر پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: از تمام یارانم به من نزدیک تراست
ازخودش پرسیدم پرستار کیست؟ گفت: خادم خدا
.
پرستاران فرشتهگون! سالروز میلاد مادر پرستاری و مهربانی پیشاپیش بر شما مبارک باد
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گلستان با تأکید بر ساماندهی مناطق گردشگری استان گفت: تاکنون برای ساماندهی سواحل بندرترکمن هفت میلیارد و 970 میلیون ریال هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در گلستان، «قربان عباسی» امروز(چهارشنبه 16 بهمنماه) و با توجه به لزوم آمادهسازی مناطق گردشگری استان بمنظور حضور گردشگران به همراه شهردار و اعضای شورای این شهر از سواحل و اسکلهی بندرترکمن و جزیرهی آشوراده بازدید کرد.
وی گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز 93 و حضور گردشگران داخلی وخارجی در منطقهی گردشگری اسکلهی بندرترکمن و جزیرهی آشوراده، ساماندهی این مناطق گردشگری و سواحل این شهرستان ضروریست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گلستان همچنین با اشاره به اینکه تاکنون برای ساماندهی در جزیرهی آشوراده یک میلیارد و 700میلیون ریال هزینه شده است، افزود: مقدار اعتبار پیشنهادی برای ساماندهی سواحل این شهرستان یک میلیارد و 500میلیون ریال بوده که تاکنون مصوب نشده است.
دبیرستاد تسهیلات ونظارت برسفرهای استان گلستان ادامه داد: در صورت تخصیص این اعتبار نسبت به ساماندهی مسیر دسترسی، روشنایی، کمپ استراحت و سرویس بهداشتی در همهی سواحل این شهرستان اقدام میشود.
وی همچنین تصریح کرد: ارائهی خدمات مطلوب و ایجاد رضایتمندی در مسافران و گردشگران نوروزی از اولویتهای برنامهریزی در ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان است.
عباسی در نشست مشترک با رئیس بیمهی آسیا در استان گلستان نیز گفت: در راستای ارائهی خدمات مطلوب در ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان، خدمات بیمه در این ستاد معرفی شده و خدمترسانی میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گلستان افزود: در راستای معرفی و ارائهی خدمات مطلوب در این ستاد، همکاری و حمایت همهی دستگاهها و ارگانهای دولتی و خصوصی ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه همهی دستگاههای استان برای پذیرایی از مسافران و گردشگران در نوروز 93 آماده میشوند، اظهار کرد: در راستای اطلاعرسانی مطلوب، با هماهنگی، نسبت به چاپ اقلام تبلیغاتی مشترک بین دستگاههای اجرایی با نظارت دبیرخانهی ستاد اقدام میشود.
عباسی تصریح کرد: با ارائهی خدمات مطلوب و شایسته به مسافران و گردشگران در ایام نوروز تلاش میشود زمینهای مناسب برای توسعه و رونق بخش گردشگری فراهم شود.
وی با اشاره به فعال بودن دبیرخانه ستاد در ایام نوروز خاطرنشان کرد: با فراهم آمدن زمینههای ارائهی تسهیلات مناسب و خدمترسانی مطلوب به مسافران و گردشگران، افزایش درآمد استان و رونق اقتصادی عاید منطقه میشود.
(من خودم به شخصه وقتی بعد از کنکورم که بعد از یک سال به کنار اسکله ی بندر ترکمن آمدم از عقب نشینی آب دریا دهنم باز موند و احساس کردم اسکله ی چوبی درازتر از قبل شده.یک قایقران محلی میگفت که هرساله مجبوریم اسکله را درازتر کنیم تا به دریا برسیم اگه امسال برای اسکله اقدام نمیکردند اسکله ی بندرترکمن داغون میشد)
وزیر بهداشت با بیان اینکه برای ارتقای حقوق دستیاران خبرهای خوبی در آینده داریم، گفت: اگرچه این حقوق مکفی نیست، ولی امیدواریم گشایشی در کار دستیاران ایجاد کند.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدحسن قاضیزاده هاشمی در دیدار با اعضای بورد تخصصی، ضمن اعلام این خبر گفت: صحبتها در خصوص ضرورت افزایش حقوق دستیاران و همچنین توجه به رشته های مادر پزشکی همچون رشته های داخلی، اطفال و جراحی کاملاً بجا و متین است، اظهار کرد: بازگشت به حکیم بودن در طبابت آرزوی هر پزشکی است، پزشک صرفاً باید به درد مردم توجه کند.
وی در خصوص عدم اقبال پزشکان به برخی رشتههای مادر تخصصی و گرایش آنان به رشتههایی نظیر چشم پزشکی، پوست و رادیولوژی، تصریح کرد: راه حل واقعی شدن تعرفهها در همه این رشتهها و عمق بخشیدن به بیمههاست که خوشبختانه در این زمینهها تاکنون اقدامات خوبی در وزارت بهداشت انجام شده و باید ادامه یابد.
قاضی زاده هاشمی افزود: در حال حاضر شرایط کشور خوب نبوده و در گذار سختی قرار داریم که امیدواریم به لطف خدا و صبوری مردم ازاین گذار تاریخی عبور کنیم، چرا که سامان دادن به کارهایی نظیر تعرفهها، نیاز به منابع دارد که امیدواریم در سال 93 گشایشی در این خصوص انجام شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه تصمیم سازی درمورد پزشکان باید از داخل صنف آنان به بیرون برسد، گفت: متاسفانه حلقههای موجود بین اصناف و وزارت بهداشت در گذشته آنچنان که باید وصل نبوده یا ضعیف بوده است که باید تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر آلودگیهایی هم در این صنف وجود دارد، باید از همین طریق اصلاح شود.
به گزارش ایسنا، دراین دیدار ابوالقاسمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رییس بورد هماتولوژی خواستار توجه به رشتههای مادر پزشکی همچون اطفال، جراحی و داخلی و همچنین دکتر محققی رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران خواستار افزایش حقوق دستیاران شدند.
استرس شغلی، درآمد نامناسب و کشیکهای سنگین مهمترین دغدغه دستیاران پزشکان
دوره دستیاری در علوم پزشکی دورهای عملی و تکمیلی در تحصیلات آموزش عالی است که در بسیاری از کشورها پس از اخذ دکترای حرفهای توسط پزشکان گذرانده میشود و دانش آموختگان این دوره به عنوان متخصص، با درجه تخصص رشته گذرانده شده وارد بازار کار میشوند. این پزشکان پس از پایان این دوره قادر خواهند بود در دوره فوق تخصص به تحصیل ادامه دهند.
به گزارش خبرنگار سرویس«دانشگاهی» ایسنا، واقعیت آن است که این دوره 4 ساله حجم و فشار کار و همچنین کشیکهای سنگینی نیز به همراه دارد و تنها یک فرد علاقمند به تحصیل میتواند تمام این سختیها را تحمل کند. مطالعات نشان داده است استرس و کشیکهای سنگین در طول دوران رزیدنتی بر تعداد خطاهای پزشکی رزیدنتها اثر قابل توجهی میگذارد. چنانچه مسوولان بخشها برای رزیدنتها مشخص کنند که انجام چه کاری برای آنها اجباری و چه کاری، اختیاری است، از استرس این افراد به شدت کاسته خواهد شد.
خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نظرات چندتن از دانشجویان رزیدنت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه مشکلات و فشار کاری موجود در این دوره را جویا شد.
درآمد و امکانات رزیدنت ها مناسب نیست
دکتر علی سارمی - دستیار سال سوم چشم با بیان اینکه انگیزه چندانی برای درس خواندن و تلاش بیشتر در کسب تجربه ندارم ، افزود: تعداد دستیارانی که صرفا بخاطر علاقه درس می خوانند و به تجربه اندوزی مشغول هستند کم نیست، اما مسئله ای که باعث بیانگیزگی من شده و ابهام در آینده شغلی من است.
وی در خصوص مشکلات کاری رزیدنتها گفت: رزیدنت ها بخاطر چهارچوب های قانونی که وجود دارد، باید دستورالعمل ها را رعایت کنند بدون اینکه هیچ توجهی به اتلاف انرژی و بازده کار دستیاران شود.
90 درصد رزیدنت ها با غیبت در کلاس های آموزشی، در محیط بیرون از بیمارستان مشغول به کار هستند
این دستیار سال سوم چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از لحاظ قانونی رزیدنت ها مجاز نیستند در محیط بیرون کار کنند ولی با این وجود مشکلات مالی آنها آنقدر زیاد است که بعید نیست 90درصد آنها با غیب در کلاس ها و کشیک های شبانه خود، در بیرون از محیط های آموزشی به کار مشغول باشند.
دکتر سارمی با تاکید بر اینکه باید درآمد و امکانات رزیدنت ها در بیمارستانها مناسب باشد افزود: از یک طرف اساتید می گویند باید در بیمارستان حضور داشته باشید تا درس را یاد بگیرید و از طرف دیگر بیمارستان و گروه آموزشی به دنبال درآمدزایی هستند و فقط برخی اساتید در این مورد استثناء هستند با این وجود عملا به نتیجه ای می رسیم که رزیدنت ها در کارهایشان آموزش لازم را کسب نمی کنند.
هیچ نوع برخورد عملی با کم کاری یا ضعف علمی اساتید در بیمارستان ها صورت نمی گیرد
وی با بیان این مطلب که متاسفانه هیچ نوع برخورد عملی با کم کاری یا ضعف علمی اساتید صورت نمی گیرد، گفت: مثلا استادی که هیچگونه کارکرد چه از نظر کمی، کیفی، علمی و آموزشی در بخش اموزش دستیاران ندارد، در اخر سال به دستیاران نمره ارزشیابی می دهد در حالیکه در طول سال هیچ آموزشی به دانشجو ارائه نداده است.
اساتید مسئولیت خطاهای پزشکی را به گردن رزیدنتها می اندازند
این دستیار سال سوم چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: رزیدنت ها باید قدم به قدم و تحت نظر استاد مربوطه مراحل آموزشی را طی کنند، این در حالی است که اگر برای بیمار اتفاقی بیفتد استاد به هیچ عنوان خود را مسوول نمی داند.
نبود آموزش کافی از سوی اساتید، بیشترین شکایت رزیدنت های جراحی عمومی
دکتر محبوبه داودی - رزیدنت سال دوم جراحی عمومی بیمارستان امام خمینی با اشاره به اینکه حجم کار در این رشته نسبت به رشتههای دیگر بیشتر است و فشار کاری، روحی و جسمی بیشتری به پزشک وارد می کند گفت: نبود آموزش کافی از سوی اساتید بیشترین شکایت رزیدنت ها در بخش جراحی عمومی است.
وی ادامه داد: برخی از اساتید جوان که نمی توانند در مراکز خصوصی مشغول به کار شوند از وقت آموزشی و دانشگاهی خود در جهت ویزیت کردن بیمار استفاده می کنند.
رزیدنت ها از دو سوی اساتید و بیمار تحت فشار است
دکتر داودی با بیان اینکه رزیدنت ها هم از طرف استاد و بیمار تحت فشار هستند افزود: رزیدنت ها برای معاینه و درمان بیماران مرتب با استاد خود،در مورد روال درمانی بیمار مشورت و بعد درمان را آغاز می کنند اما اگر در این میان مشکلی برای بیمار ایجاد شود این رزیدنت است که به راحتی محکوم می شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد کشیک های تعیین شده در چهارسال رزیدنتی مناسب نیست گفت: بیشترین تعداد کشیک در سال اول بین 12 تا 15 است این در حالی است که باید با توجه به دانش کم پزشک، تعداد کشیک در سال اول کمتر و از سال های بعد افزایش پیدا کند.
رزیدنت ها کارانه سالیانه دریافت نمی کنند
دکتر داودی نبود درآمد مناسب را، مشکل همیشگی رزیدنت ها دانست و افزود: یک رزیدنت مجرد ماهانه 530 هزار تومان دریافت می کند و کارانه سالیانه به هیچ عنوان تعلق نمی گیرد.
کشیکهای سنگین،خطاهای پزشکی را افزایش می دهد
تنها دانشجویان علاقمند می تواند مشکلات رزیدنتی را تحمل کند
دکتر رضا سیف رزیدنت سال اول داخلی بیمارستان امام خمینی اظهارداشت: واقعیت آن است که دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاههای دیگر متفاوت است، چرا که حجم و فشار کار، مافوق تصور است و کشیکهای سنگینی نیز دارد و تنها اگر فردی این رشته را دوست داشته باشد میتواند تمام این سختیها را تحمل کند.
وی با بیان اینکه متاسفانه تعداد حداکثری برای کشیک رزیدنت ها معین نشده است، گفت: برای رشته داخلی حداقل 10 کشیک تعیین شده است اما با توجه با شلوغی بیمارستان امام خمینی اغلب رزیدنت ها با کمبود خواب مواجه می شوند و در نتیجه خطای پزشکی افزایش پیدا می کند.
وی ادامه داد: برخی از اساتید وظایف خود را به رزیدنت ها و یا انترن واگذار می کنند که باعث افزایش استرس فکری در میان رزیدنت ها می شود.
توجه بیشتر مسئولان جدید وزارت بهداشت به تقاضاهای هیات علمی و رزیدنت ها
دکتر مریم عباسی نژاد - رزیدنت سال دوم رشته روانپزشکی بیمارستان روزبه اظهار داشت: هیات علمی و دستیاران رشته های مختلف تخصصی پزشکی، در حوزه های مختلف انتظارات و درخواست های متعددی دارند که خوب است در آستانه تشکیل دولت جدید و تغییرات در سطوح کلان مدیریتی در وزارت بهداشت، به آنها توجه شود.
دکتر مریم عباسی نژاد رزیدنت سال دوم روانپزشکی بیمارستان روزبه اظهارداشت: در حال حاضر، یک رزیدنت که وظیفه سنگین خدمت رسانی به بیماران را در کنار اعضای هیات علمی در بیمارستان های آموزشی به عهده دارد، باید بتواند همگام با این وظیفه خطیر، آموزش های لازم را در محضر اساتید فرا بگیرد و بهره وافر را از حضور آنان ببرد. اما متأسفانه تعداد بیمار و مراجعه کننده به بیمارستان های آموزشی، بخصوص در شهرهای بزرگ بسیار بالا است و گاهی علیرغم تلاش قابل ستایش اساتید، مواقعی پیش می آید که آموزش نا خواسته فدای مسأله درمان بیماران می شود.
وی ادامه داد: یک راه حل مناسب که الان در بیمارستان ما اجرا می شود، این است که تعداد مشخصی بیمار به درمانگاه های آموزشی اساتید اختصاص می یابد و بقیه بیماران توسط یک یا چند متخصص شاغل در بیمارستان ویزیت می شوند.
این رزیدنت سال دوم روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: از یک رزیدنت انتظار می رود هم درس بخواند و هم همگام با مقاله های روز دنیا،اطلاعات خود را به روز کند، اما این در حالی است که به علت شرایط سیاسی و اقتصادی موجود، دسترسی رزیدنت ها و حتی اعضای هیات علمی به بسیاری از ژورنال های خارجی محدود است و گاهی پیش می آید که برای دسترسی به چند مقاله ضروری، رزیدنت یا استاد مجبور می شوند مسیرهایی را طی کنند که به طور معمول در سایر کشورها، با دو کلیک و بدون هزینه به دست می آید.
حقوق در نظر گرفته شده برای رزیدنت و اساتید، متناسب سالهای عمر سپری شده آنها نیست
وی با اشاره به اینکه گفته شده که از لحاظ قانونی، رزیدنت ها و اعضای هیات علمی تمام وقت مجاز نیستند در بیرون از مراکز آموزشی خود کار کنند، گفت: حقوق در نظر گرفته شده برای رزیدنت و برای عضو هیات علمی، به هیچ وجه متناسب با هزینه و سالهای عمر سپری شده و ساعات کاری رزیدنت و عضو هیات علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور نیست، و این تصور اشتباهی که رسانه ها گاهی به آن دامن میزنند که منابع درآمد متخصصین متعدد است باید اصلاح شود.
دکتر عباسی نژاد افزود: من فکر می کنم که هروقت اعضای هیات علمی به جایگاه خود برسند، خودبخود این بهبود نگرش، اثرات مثبتی بر وضعیت رزیدنت ها هم خواهد داشت.
![](http://images.hamshahrionline.ir/images/position36/2013/3/e41c44e3d08514082c0f6a7067002d4e.jpg)
پاپ جدید با چالشهای سختی از رسوایی سوءاستفادههای جنسی در کلیسا گرفته تا جلب مجدد اعتماد مومنان مواجه است، اما فرانسیس 76 ساله همه این کار را باید فقط با یک ریه انجام دهد.
به گزارش آسوشیتدپرس سرجیو روبین، زندگینامهنویس رسمی پاپ فرانسیس، میگوید بخش بزرگی از یک ریه او در دوران جوانیش به علت عفوت برداشته شده است. به گفته او گرچه این عمل اندکی او را کند کرده است، اما در مجموع حالش خوب است.
پزشکان میگویند از دست دادن بخشی از یک ریه لزوما سلامت پاپ را به خاطر نمیاندازد یا طول عمر او را کوتاه نمیکند، گرچه او نمیتواند فعالیتهای سنگین جسمی انجام دهد چرا که ظرفیت هواییاش به اندازه افراد دارای دو ریه نیست.
دکتر پیتر اوپنشاو، رئیس مرکز عفونت تنفسی در کالج امپریال لندن، در این باره میگوید: "احتمالا او نمیتواند در ماراتون بدود، اما فکر نکنم قصد انجام چنین کاری را داشته باشد. داشتن یک ریه مادامی که بیماری دیگری این ریه را گرفتار نکند، باید برای او کافی باشد."
در ابتدا گزارش شده بود که فرانسیس یک ریه کامل را از دست داده است، اما واتیکان بعدا اعلام کرد که فقط بخشی از یک ریه او در گذشته خارج شده است، اما جزئیات بیشتری را اعلام نکرد.
خواهر 65 ساله پاپ ماریانا النا برگولیو میگوید برادرش مریض احوال نیست. او میگوید: "اصلا مریض نیست.. کاملا سالم است."
پسرعموی پاپ، خورخه، نیز میگوید که پاپ در 19 سالگی تحت عمل جراحی ریه قرا رگرفت.
به گفته دکتر برادشاو احتمالا تا به حال ریه سالم فرانسیس اتساع پیدا کرده است تا جای خالی به جای مانده از بخش برداشته از ریه مقابل را پرکند، البته اندازه قفسه سینه او باید اندکی کوچک شده باشد.
دیافراگم (پرده عضلانی میان قفسه سینه و شکم) او نیز باید اندکی بالاتر از حد طبیعی باشد. اما به گفته او هیچکدام از این تغییرات بر فعالیتهای عادی پاپ اثر نمیگذارد.
به گفته او ریه سالم پاپ باید تا به حال جبران نبود بخشی از ریه مقابل را کرده باشد، همانطور که پس آسیب دیدن بخشی از مغز به علت سکته مغزی، بخشهای دیگر مغز کارکرد بخش آسیبدیده را به عهده میگیرند.
او میگوید: "ریه دیگر میتواند ظرفیت خودش را افزایش دهد، اما حدی برای این کار وجود دارد." و این وضعیت را با موتور ماشینی مقایسه میکند که اندکی کندتر کار میکند. "ممکن است نتوانید چنین موتوری به حداکثر شتاب موتورهای دیگر برسانید، اما در شرایط عادی کار خودش را به درستی انجام میدهد."
به گفته کارشناسان امروزه ندرتا ممکن است یک ریه کامل یا بخشی از ان را با جراحی خارج کنند. آنتیبیوتیکهای در دسترس میتوانند اغلب عفونتهای ریه از جمله سل را درمان کنند، البته هنوز ممکن است برای درمان سرطان ریه پیشرفته ممکن است بخشی از این اندام را خارج کنند.
هنگامی که فرانسیس تحت عمل جراحی برای خارج کردن ریه قرار گرفت، آنتیبیوتیکهای در دسترس آنقدر قوی نبودند. دکتر جنیفر کینت، متخصص بیماریهای تنفسی در دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری لندن میگوید: "در گذشته پزشکان انواعی همه نوع شیوههای عجیب و غریب را برای درمان عفونتهای ریوی به کار میبردند."
او میگوید در آن زمان پزشکان حتی به فرو بردن توپهای پینگ پونگ به درون ریههای بیماران متوسل میشدند تا از رسیدن اکسیژن به بخشهایی از ریه جلوگیری کنند و باعث مرگ باکتریها در آن بخشها شوند.
به گفته کینت این حقیقت که فرانسیس در 76 سالگی سالم و سرحال به نظر میرسد، آینده خوبی را برایش رقم میزند.
او میگوید: "اگر جراحی خارج کردن ریه فرانسیس عوارضی ایجاد کرده بود، باید تا به حال خودش را نشان داده بود." به گفته او مسئله اساسی فرانسیس در حال حاضر این است که ریه باقیماندهاش را سالم نگهدارد. "من واکسیناسیون سالانه آنفلوآنزا و واکسیناسیون موردی بر ضد ذاتالریه را برای پرهیز از عفونت توصیه میکنم."
جرمی وارد، استاد فیزیولوژی تنفسی در کینگز کالج لندن نیز میگوید نگرانی چندانی درباره سلامت پاپ ندارد- مگر اینکه ریه سالم او دچار بیماری شود.
او میگوید: "اگر هر نوع عفونتی ریه او را درگیر کند، نسبت به فردی که دو ریه دارد، بیماری وخیمتری ممکن است ایجاد شود...این وضعیت میتواند او را نسبت به ذاتالریه آسیبپذیر کند، بیماری که برای او بسیار خطرناک است." و میافزاید بهبودی پاپ از ذاتالریه ممکن است بیشتر طول بکشد یا باعث ناتوان شدن او شود.
با این وجود دکتر وارد معتقد نیست که فرانسیس باید اقدامات غیرمعمولی را برای پیشگیری از عفونت و بیماری انجام دهد و با همان مشکلاتی روبه رو است که همه افراد سالمند با آن مواجهند.
او میگوید: "متاسفانه هر چه پیرتر بشوید، دستگاههای بدن آنچنان که باید درست کار نمیکنند و شما مجبور خواهید بود که مانند هر کس دیگری با این وضعیت کنار بیایید."
برندگان جایزه نوبل پزشکی 2013 معرفی شدند. به گزارش ایسنا، جیمز روتمن، رندی شکمن و توماس شوهف مشترکا به عنوان برندگان جایزه نوبل پزشکی امسال معرفی شدند.
این جایزه، صد و چهارمین جایزه نوبل پزشکی است که از سال 1901 تاکنون اهدا شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با توصیه بر این که هنگام مطالعه، سر و گردن نباید بیشتر از ۲۰ درجه به طرف پایین خم شود، عنوان کرد: بعضی اعمال مثل طاق باز خوابیدن یا به شکم خوابیدن در هنگام مطالعه در درازمدت، دردهای ناحیه گردن و کمر را افزایش میدهد.
ایسنا ؛ دکتر زیبا لوک زاده در خصوص وضعیت میز و نیمکت دانش آموزان اظهار داشت: متناسب نبودن میز و نیمکتها با ابعاد بدنی دانش آموزان ناراحتیهای کمر، گردن، خستگی زودرس، افت تحصیلی و اشکال در فشار خون آنها را موجب میشود، بنابراین میز و نیمکتها باید با ابعاد بدنی آنها متناسب باشد و دارای شرایط و ویژگی های خاص خود باشد.
دکتر لوک زاده گفت: یکی از شرایط میز و نیمکتها این است که به نحوی طراحی شود که کف پاها، صاف روی زمین باشد چرا که وقتی کف پا روی زمین قرار میگیرد، زاویهای که ران با تنه میسازد حدود ۹۰ درجه است و در این صورت گودی کمر حفظ میشود.
وی با بیان این که باید فضایی بین پشت پاها و لبه جلویی نشیمنگاه وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: همچنین هیچ گونه فشاری از طرف قسمت جلویی سطح نشیمنگاه به سطح خلفی ران وارد نشود و فضایی بین سطح بالایی ران و سطح زیرین میز برای حرکت آزادانه وجود داشته باشد.
لوک زاده با بیان این مطلب که آرنجها هنگامی که بازو عمودی است تقریباً در ارتفاع سطح رویی میز قرار گیرد، خاطرنشان کرد: همچنین باید تکیه گاهی مستحکم در ناحیه کمری و زیر تیغههای شانه وجود داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که در هنگام مطالعه سر و گردن نباید بیشتر از ۲۰ درجه به طرف پایین خم شود، عنوان داشت: بعضی اعمال مثل طاق باز خوابیدن یا به شکم خوابیدن در هنگام مطالعه در درازمدت، دردهای ناحیه گردن و کمر را افزایش میدهد.این متخصص طب کار در پایان متذکرشد: افرادی که طولانی مدت مطالعه میکنند یا به حالت نشسته کاری را انجام میدهند، باید هر ۲۰ دقیقه یک بار عضلات خود را حرکت دهند.
.: Weblog Themes By Pichak :.